Hovězí maso s cuketou

Hovězí maso nás obtěžuje dlouhým vařením, proto po něm nesáhneme tak často. A to je velká škoda. Přípravu si můžete usnadnit v tlakovém hrnci a získáte skvělou směs, která se hodí ke špagetám nebo jinému druhu těstovin.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso nakrájíme na kostičky. Cibuli nasekáme na drobné kousky. Vezmeme velký hrnec se širokým dnem a rozehřejeme sádlo. Přidáme nasekanou cibuli a kostičky hovězího masa.
2.
Společně restujeme, ochutíme kořením. Jakmile maso lehounce zhnědne, zaléváme vodou nebo vývarem. Přidáme rajčatový protlak.
3.
Snížíme teplotu a dusíme do změknutí hovězího masa. Na poslední půl hodinu vmícháme očištěnou a nakrájenou cuketu. Společně povaříme do změknutí cukety.

Od: Ráďa 78, 17.8.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
2 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, hovězí maso, low carb, bezlepkové, bez laktózy, cuketa
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
263.04 kcal
Protein
26.22 g
Sacharidy
z toho cukr
6.31 g
4.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.46 g
8.45 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama