Frittata s hráškem

Vaječná omeleta k snídani nemusí být tradiční. Inspirujte se ve slunné Itálii. Tam se do vaječné omelety běžně přidává zelenina, šunka, bylinky nebo nejrůznější druhy sýrů.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve na másle osmahneme cibulku do zezlátnutí. Nakrájejte ji na menší tenké proužky. Poté přidejte na kostičky nakrájenou šunku. Promíchejte a chvíli restujte. Přidejte hrášek, promíchejte a nechejte prohřát.
2.
Rozklepněte vejce do misky a prošlehejte s bazalkou, oreganem, solí a pepřem. Vlijte do pánve a přiklopte poklicí. Připravujte na mírný stupeň, není třeba frittatu otáčet. Nechte pod poklicí do zezlátnutí okrajů.
3.
Před servírováním přidejte nahoru mozzarellu.

Od: Iva V, 15.7.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, česká, ovoce, snídaně, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
456.76 kcal
Protein
35.01 g
Sacharidy
z toho cukr
9.54 g
5.19 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.45 g
15.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama