Frittata s ledovým salátem

  • Přidat foto

Chutná a rychle připravená omeleta inspirovaná pokrmy slunné Itálie. Vyzkoušejte ji jako snídani i jako předkrm. Pokud byste chtěli zůstat věrni typickým ingrediencím použijte parmazán.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Salát nakrájejte na menší kousky, operte na cedníku a nechejte dobře okapat.
2.
Sýr nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte s rozšlehanými vejci, solí a pepřem.
3.
Na pánvi rozehřejte trochu oleje a vlijte vejce. Přidejte salát a na mírnou teplotu restujte.
4.
Opatrně otočte, pomáhám si malým krájecím prkýnkem, které vsunu pod omeletu. Propečte i druhou stranu. Omeleta musí zůstat křehká a neměla by zhnědnout. Podávejte teplou.

Od: Ráďa 78, 2.1.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 3 min příprava
10 min vaření
13 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, česká, zelenina, snídaně, italská, vajíčka, z jednoho hrnce, vegetariánské, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
212.41 kcal
Protein
19.93 g
Sacharidy
z toho cukr
1.19 g
1.13 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.86 g
6.21 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.