Frittata

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Cuketu a žampióny nakrájíme na tenké plátky.
2.
Na oleji orestujeme cibuli na kostičky. Přidáme cuketu a chvíli orestujeme. Odstavíme a dáme bokem.
3.
Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme a rozšleháme. Po vychladnutí přidáme cuketu a nakrájené žampiony.
4.
Pánev vymažeme máslem, rozpálíme a vlijeme směs. Jakmile začne směs tuhnout, přidáme rajčata a plátky kozího sýra.
5.
Pánev dáme dopéct do trouby pod gril. Pečeme jen z jedné strany dokud vajíčka nezatuhnou. Spodní část má být vypečená a horní část jemně vláčná.
6.
Podáváme ozdobené čerstvou bazalkou.

Od: Snuttig&Nici, 3.11.2017

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 59 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, italská, vajíčka, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
501.75 kcal
Protein
24.11 g
Sacharidy
z toho cukr
15.43 g
9.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
38.18 g
12.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí