Frittata
Reklama
Postup přípravy
1.
Cuketu a žampióny nakrájíme na tenké plátky.
2.
Na oleji orestujeme cibuli na kostičky. Přidáme cuketu a chvíli orestujeme. Odstavíme a dáme bokem.
3.
Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme a rozšleháme. Po vychladnutí přidáme cuketu a nakrájené žampiony.
4.
Pánev vymažeme máslem, rozpálíme a vlijeme směs. Jakmile začne směs tuhnout, přidáme rajčata a plátky kozího sýra.
5.
Pánev dáme dopéct do trouby pod gril. Pečeme jen z jedné strany dokud vajíčka nezatuhnou. Spodní část má být vypečená a horní část jemně vláčná.
6.
Podáváme ozdobené čerstvou bazalkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
531.19 kcal |
Protein |
27.76 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.63 g
9.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.05 g
15.59 g
|
Reklama
Reklama