Frittata
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Cuketu a žampióny nakrájíme na tenké plátky.
- Na oleji orestujeme cibuli na kostičky. Přidáme cuketu a chvíli orestujeme. Odstavíme a dáme bokem.
- Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme a rozšleháme. Po vychladnutí přidáme cuketu a nakrájené žampiony.
- Pánev vymažeme máslem, rozpálíme a vlijeme směs. Jakmile začne směs tuhnout, přidáme rajčata a plátky kozího sýra.
- Pánev dáme dopéct do trouby pod gril. Pečeme jen z jedné strany dokud vajíčka nezatuhnou. Spodní část má být vypečená a horní část jemně vláčná.
- Podáváme ozdobené čerstvou bazalkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 569.59 kcal |
Protein: 29.76 g |
Sacharidy: 11.94 g |
z toho cukr: 9.54 g |
Tuk: 44.16 g |
z toho nas. MK: 17.74 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/494-frittata