Frittata

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Cuketu a žampióny nakrájíme na tenké plátky.
  2. Na oleji orestujeme cibuli na kostičky. Přidáme cuketu a chvíli orestujeme. Odstavíme a dáme bokem.
  3. Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme a rozšleháme. Po vychladnutí přidáme cuketu a nakrájené žampiony.
  4. Pánev vymažeme máslem, rozpálíme a vlijeme směs. Jakmile začne směs tuhnout, přidáme rajčata a plátky kozího sýra.
  5. Pánev dáme dopéct do trouby pod gril. Pečeme jen z jedné strany dokud vajíčka nezatuhnou. Spodní část má být vypečená a horní část jemně vláčná.
  6. Podáváme ozdobené čerstvou bazalkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 569.59 kcal | Protein: 29.76 g | Sacharidy: 11.94 g | z toho cukr: 9.54 g | Tuk: 44.16 g | z toho nas. MK: 17.74 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/494-frittata