Frittata se žampiony

  • Přidat foto

Výtečná italská kuchyně nás inspiruje při přípravě mnoha pokrmů. Vyměňte smaženou vaječnou omeletu za křehkou a pomalu připravenou frittatu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na drobnější kostičky. Na pánev dáme trochu olivového oleje a orestujeme cibuli.
2.
Mezitím očistíme a nakrájíme žampiony. Přidáme k cibuli a promícháme. Necháme změknout.
3.
V misce rozšleháme vejce, přidáme sůl, pepř, oregano. Směsí zalejeme cibuli a žampiony. Snížíme teplotu.
4.
Jakmile je hotová jedna strana, opatrně obrátíme. Můžete si pomoci druhou pánví a jen frittatu přehodit. Doděláme a podáváme se salátem.
5.
Správně by měla uvnitř zůstat vláčná a měkká.

Od: Ráďa 78, 29.1.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
10 min vaření
12 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, houby, italská, vajíčka, vegetariánské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
187.63 kcal
Protein
15.34 g
Sacharidy
z toho cukr
5.84 g
3.31 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.65 g
3.49 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.