Frittata s rukolou, rajčaty a uzeným sýrem

Frittata má spoustu podob a nekonečně mnoho chutí. Zkuste kombinaci se zeleninou. Frittata bude šťavnatá a křehká.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce prošleháme vidličkou s kořením. Promícháme s rukolou. Nakrájíme si rajčata na kolečka.
2.
Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme směs. Ihned přidáme rajčata. Pokud chceme rukolu chrupavější, přidáme až teď.
3.
Opečeme z jedné strany a opatrně otočíme. Nejlepším způsobem otáčení je pánev na pánev nebo na velkou pokličku a zpět do pánve.
4.
Z druhé strany dáme plátky sýru. Necháme krátce dopéci druhou stranu a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 11.7.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, snídaně, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
303.59 kcal
Protein
15.14 g
Sacharidy
z toho cukr
2.14 g
1.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.79 g
7.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.