Frittata s rukolou, rajčaty a uzeným sýrem
Frittata má spoustu podob a nekonečně mnoho chutí. Zkuste kombinaci se zeleninou. Frittata bude šťavnatá a křehká.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vejce prošleháme vidličkou s kořením. Promícháme s rukolou. Nakrájíme si rajčata na kolečka.
- Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme směs. Ihned přidáme rajčata. Pokud chceme rukolu chrupavější, přidáme až teď.
- Opečeme z jedné strany a opatrně otočíme. Nejlepším způsobem otáčení je pánev na pánev nebo na velkou pokličku a zpět do pánve.
- Z druhé strany dáme plátky sýru. Necháme krátce dopéci druhou stranu a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 303.59 kcal |
Protein: 15.14 g |
Sacharidy: 2.14 g |
z toho cukr: 1.61 g |
Tuk: 25.79 g |
z toho nas. MK: 7.05 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2699-frittata-s-rukolou-rajcaty-a-uzenym-syrem