Hovězí karbanátky s cizrnou

Výborné karbanátky, díky kterým si oblíbí luštěninu i ten největší odpůrce. Zachutnají s bramborovou přílohou jako teplý oběd nebo studené jako svačinka na cesty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu předem uvaříme nebo použijeme sterilovanou. Dáme do mísy a přidáme mleté maso. Smícháme s tvarohem, olejem, rozetřeným česnekem, solí, pepřem a majoránkou.
2.
Důkladně prošleháme tyčovým mixérem. Vmícháme vejce a nadrobno nakrájenou cibulku.
3.
Tvarujeme karbanátky, obalujeme ve strouhance a smažíme na sádle.

Od: Iva V, 5.6.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, luštěniny, hovězí maso
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
269.01 kcal
Protein
16.41 g
Sacharidy
z toho cukr
9.35 g
2.77 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.26 g
4.22 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama