Cuketové karbanátky

Cuketové karbanátky jsou velmi chutné a pokud je budete dělat v troubě, tak i zdravé.

Jako příloha se hodí jakékoliv brambory, ale u nás je máme nejraději s bramborovou kaší.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cuketu si omyjeme, nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme vypotit zhruba 15 minut.
2.
Přebytečnou vodu slijeme, přimícháme mleté maso, vločky, koření, promícháme a necháme chvíli uležet.
3.
Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
4.
V pánvi si rozehřejeme olej a lžící klademe kopečky, které roztáhneme do tvaru karbanátku. Smažíme z obou stran do zlatova.
5.
Jako přílohu můžeme zvolit bramborovou kaši nebo zeleninový salát.

Od: Petuler, 23.9.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, bezlepkové, bez laktózy, cuketa
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
236.62 kcal
Protein
23.01 g
Sacharidy
z toho cukr
8.43 g
4.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.92 g
2.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama