Cuketové bramboráky se sýrem a klobáskou

Zdravější verze klasického bramboráku. Jelikož tady máme cuketovou sezónu a spousta z nás přemýšlí, jak vlastně tu cuketu udělat, aby chutnala i těm, kteří ji zrovna oblíbenou nemají. Vyzkoušejte tento recept, kdy i zarytí odpůrci cukety ji vlastně vůbec nepoznají.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nastrouháme cuketu na hrubém struhadle (neoloupanou), společně s eidamem. Klobásu nakrájíme na kostičky a přidáme k cuketě.
2.
Do nastrouhané směsi rozklepneme vejce, přidáme všechno koření a prolisovaný česnek.
3.
Zahustíme celozrnnou moukou podle potřeby. Pořádně promícháme.
4.
Rozpálíme olej na pánvi a děláme menší bramboráčky do zlatova.

Od: Petuler, 3.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Kategorie: hlavní chod

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
447.28 kcal
Protein
29.52 g
Sacharidy
z toho cukr
34.54 g
5.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.23 g
9.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí