Bylinkový karbanátek s vločkami

Odlehčený recept klasického karbanátku, kde je maso z části nahrazeno vločkami a při konečné úpravě se bez obalení v trojobalu jen opéká na minimálním množství tuku. Podávat můžete s různě upravenými brambory.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso vložíme do misky, přidáme vejce, vločky, sůl a pepř.
2.
Přidáme prolisovaný česnek, majoránku a čerstvé nasekané bylinky. Vše dobře promícháme.
3.
Z masa vytvarujeme karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a pomalu z obou stran opečeme dozlatova.
4.
Hotové karbanátky můžeme podávat s různě upravenými brambory, čerstvou zeleninou nebo kyselým okurkem.

Od: Petuler, 21.1.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
674.31 kcal
Protein
24.17 g
Sacharidy
z toho cukr
30.11 g
0.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.75 g
10.85 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama