Karbanátky s medvědím česnekem

Karbanátky se nikdy neomrzí. Pro nás hospodyňky jsou snadné na přípravu, ale někdy chce tu klasiku trochu změnit. Zkuste přidat místo klasického česneku medvědí česnek.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso si vložíme do misky, osolíme, opepříme.
2.
Přidáme vejce, hořčici, mouku a nadrobno nasekané opláchnuté listy medvědího česneku.
3.
Vytvarujeme karbanátky, které lehce obalíme ve strouhance a vkládáme na pánev do horkého oleje.
4.
Smažíme z obou stran do zlatova zhruba 10 minut z každé strany podle velikosti.
5.
Podávat můžeme s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.

Od: Petuler, 9.8.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, low carb, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
809.81 kcal
Protein
34.27 g
Sacharidy
z toho cukr
12.23 g
0.56 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
69.07 g
17.16 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama