Karbanátky s listovým špenátem, brambory

Karbanátky se špenátem jsou jemnější a trochu zdravější než klasický smažený karbanátek v trojobalu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso si vložíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, na drobno nakrájenou cibuli, vejce a v ruce rozmělněnou majoránku.
2.
Listový špenát si nasekáme na menší kousky a přimícháme k masu.
3.
Přisypeme strouhanku, tak aby nám vznikla konzistence na tvarování karbanátků.
4.
V pánvi si rozehřejeme olej a pozvolna opékáme z obou stran dozlatova.
5.
Podáváme s vařeným bramborem, čerstvou zeleninou a ozdobíme pažitkou.

Od: Petuler, 31.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
595.99 kcal
Protein
22.95 g
Sacharidy
z toho cukr
33.32 g
3.53 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.48 g
9.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama