Karbanátky s listovým špenátem, brambory
Karbanátky se špenátem jsou jemnější a trochu zdravější než klasický smažený karbanátek v trojobalu.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Mleté maso si vložíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, na drobno nakrájenou cibuli, vejce a v ruce rozmělněnou majoránku.
- Listový špenát si nasekáme na menší kousky a přimícháme k masu.
- Přisypeme strouhanku, tak aby nám vznikla konzistence na tvarování karbanátků.
- V pánvi si rozehřejeme olej a pozvolna opékáme z obou stran dozlatova.
- Podáváme s vařeným bramborem, čerstvou zeleninou a ozdobíme pažitkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 595.99 kcal |
Protein: 22.95 g |
Sacharidy: 33.32 g |
z toho cukr: 3.53 g |
Tuk: 39.48 g |
z toho nas. MK: 9.53 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3424-karbanatky-s-listovym-spenatem-brambory