Karbanátky s mozzarellou a batátovým pyré

  • Přidat foto

Kdo má rád mleté maso na více způsobů, doporučuji vyzkoušet karbanátek bez mouky. Karbanátek je nadstaven žampiony a mozzarellou, a proto je chuťově trochu jiný než klasický.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso si smícháme s vejci, nastrouhanou mozzarellou, na malé kostičky nakrájenými žampiony, osolíme, opepříme a prolisujeme česnek.
2.
Na pánvi si rozpustíme sádlo, ze směsi si tvarujeme menší karbanátky a opečeme na pánvi.
3.
Mezitím si oloupeme batáty, nakrájíme na kostičky, osolíme a dáme vařit.
4.
Až nám batáty změknout, slijeme vodu, přidáme máslo a tyčovým mixérem mixujeme do hladka. Podle potřeby přilíváme smetanu tak, aby nám vzniklo pyré, které máme rádi.
5.
Můžeme podávat se zeleninou nebo jen tak.

Od: Petuler, 22.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 41 Kč
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
997.22 kcal
Protein
32.33 g
Sacharidy
z toho cukr
33.65 g
8.28 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
81.48 g
32.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.