Karbanátky s medvědím česnekem

Karbanátky se nikdy neomrzí. Pro nás hospodyňky jsou snadné na přípravu, ale někdy chce tu klasiku trochu změnit. Zkuste přidat místo klasického česneku medvědí česnek.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Mleté maso si vložíme do misky, osolíme, opepříme.
  2. Přidáme vejce, hořčici, mouku a nadrobno nasekané opláchnuté listy medvědího česneku.
  3. Vytvarujeme karbanátky, které lehce obalíme ve strouhance a vkládáme na pánev do horkého oleje.
  4. Smažíme z obou stran do zlatova zhruba 10 minut z každé strany podle velikosti.
  5. Podávat můžeme s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 809.81 kcal | Protein: 34.27 g | Sacharidy: 12.23 g | z toho cukr: 0.56 g | Tuk: 69.07 g | z toho nas. MK: 17.16 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3166-karbanatky-s-medvedim-cesnekem