Karbanátky se nikdy neomrzí. Pro nás hospodyňky jsou snadné na přípravu, ale někdy chce tu klasiku trochu změnit. Zkuste přidat místo klasického česneku medvědí česnek.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Mleté maso si vložíme do misky, osolíme, opepříme.
Přidáme vejce, hořčici, mouku a nadrobno nasekané opláchnuté listy medvědího česneku.
Vytvarujeme karbanátky, které lehce obalíme ve strouhance a vkládáme na pánev do horkého oleje.
Smažíme z obou stran do zlatova zhruba 10 minut z každé strany podle velikosti.
Podávat můžeme s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 809.81 kcal |
Protein: 34.27 g |
Sacharidy: 12.23 g |
z toho cukr: 0.56 g |
Tuk: 69.07 g |
z toho nas. MK: 17.16 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3166-karbanatky-s-medvedim-cesnekem