Hovězí karbanátky s cizrnou

Výborné karbanátky, díky kterým si oblíbí luštěninu i ten největší odpůrce. Zachutnají s bramborovou přílohou jako teplý oběd nebo studené jako svačinka na cesty.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Cizrnu předem uvaříme nebo použijeme sterilovanou. Dáme do mísy a přidáme mleté maso. Smícháme s tvarohem, olejem, rozetřeným česnekem, solí, pepřem a majoránkou.
  2. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem. Vmícháme vejce a nadrobno nakrájenou cibulku.
  3. Tvarujeme karbanátky, obalujeme ve strouhance a smažíme na sádle.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 267.26 kcal | Protein: 16.13 g | Sacharidy: 9.60 g | z toho cukr: 2.70 g | Tuk: 17.14 g | z toho nas. MK: 4.19 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3098-hovezi-karbanatky-s-cizrnou