Švestková ovesná kaše přes noc

Rychle připravená sklenička, po které sáhnete, když spěcháte do práce. Je to velká porce, poslouží jako snídaně. Kdo nezvládne sníst, může zbytek pro obměnu promíchat s jogurtem a ponechat na svačinu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do větší misky dáme ovesné vločky a zalijeme mlékem. Promícháme se skořicí a datlovým sirupem.
2.
Přidáme brusinky, mandle a lískové oříšky.
3.
Sušené švestky pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi. Po důkladném promíchání vše vložíme do uzavíratelné skleničky.
4.
Necháme přes noc v lednici.

Od: Iva V, 29.5.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
8 hod celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 48 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, snídaně, ovesné vločky, za studena, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
875.35 kcal
Protein
21.62 g
Sacharidy
z toho cukr
119.12 g
74.67 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.00 g
6.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama