Švestková ovesná kaše přes noc

Rychle připravená sklenička, po které sáhnete, když spěcháte do práce. Je to velká porce, poslouží jako snídaně. Kdo nezvládne sníst, může zbytek pro obměnu promíchat s jogurtem a ponechat na svačinu.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Do větší misky dáme ovesné vločky a zalijeme mlékem. Promícháme se skořicí a datlovým sirupem.
2.
Přidáme brusinky, mandle a lískové oříšky.
3.
Sušené švestky pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi. Po důkladném promíchání vše vložíme do uzavíratelné skleničky.
4.
Necháme přes noc v lednici.

Od: Iva V, 29.5.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
868.07 kcal
Protein
21.83 g
Sacharidy
z toho cukr
118.93 g
74.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.96 g
5.97 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama