Švestková ovesná kaše přes noc
Rychle připravená sklenička, po které sáhnete, když spěcháte do práce. Je to velká porce, poslouží jako snídaně. Kdo nezvládne sníst, může zbytek pro obměnu promíchat s jogurtem a ponechat na svačinu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Do větší misky dáme ovesné vločky a zalijeme mlékem. Promícháme se skořicí a datlovým sirupem.
2.
Přidáme brusinky, mandle a lískové oříšky.
3.
Sušené švestky pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi. Po důkladném promíchání vše vložíme do uzavíratelné skleničky.
4.
Necháme přes noc v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
868.07 kcal |
Protein |
21.83 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
118.93 g
74.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.96 g
5.97 g
|
Reklama
Reklama