Švestková ovesná kaše přes noc
Rychle připravená sklenička, po které sáhnete, když spěcháte do práce. Je to velká porce, poslouží jako snídaně. Kdo nezvládne sníst, může zbytek pro obměnu promíchat s jogurtem a ponechat na svačinu.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Do větší misky dáme ovesné vločky a zalijeme mlékem. Promícháme se skořicí a datlovým sirupem.
                2.
                    Přidáme brusinky, mandle a lískové oříšky.
                3.
                    Sušené švestky pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi. Po důkladném promíchání vše vložíme do uzavíratelné skleničky.
                4.
                    Necháme přes noc v lednici.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                868.07 kcal  | 
            
Protein  | 
                21.83 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     118.93 g 
                    74.58 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     31.96 g 
                    5.97 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



