Ovesná kaše přes noc s banánem a arašídovým máslem

Kombinace banánu a arašídového másla nemá chybu. Použijte však banány zralé. Nejlepší jsou ty, na kterých se již začínají tvořit hnědé skvrny. Takové banány jsou nejsladší a mají nejvyšší podíl cukru.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Všechny ingredience dejte do sklenice a promíchejte. Uzavřete víčkem a dejte do lednice odstát na 4 hodiny, ideálně přes noc.

Od: BunTom, 3.5.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 4 hod
Počet porcí: 1 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 33 Kč za porci
Kategorie: snídaně, ovesné vločky, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
676.53 kcal
Protein
33.07 g
Sacharidy
z toho cukr
66.41 g
35.87 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.95 g
8.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí