Ovesná kaše přes noc s banánem a arašídovým máslem

Kombinace banánu a arašídového másla nemá chybu. Použijte však banány zralé. Nejlepší jsou ty, na kterých se již začínají tvořit hnědé skvrny. Takové banány jsou nejsladší a mají nejvyšší podíl cukru.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny ingredience dejte do sklenice a promíchejte. Uzavřete víčkem a dejte do lednice odstát na 4 hodiny, ideálně přes noc.

Od: BunTom, 3.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
687.97 kcal
Protein
32.70 g
Sacharidy
z toho cukr
64.38 g
29.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.72 g
8.07 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama