Ovesná kaše přes noc s banánem a arašídovým máslem
Kombinace banánu a arašídového másla nemá chybu. Použijte však banány zralé. Nejlepší jsou ty, na kterých se již začínají tvořit hnědé skvrny. Takové banány jsou nejsladší a mají nejvyšší podíl cukru.
Reklama
Postup přípravy
1.
Všechny ingredience dejte do sklenice a promíchejte. Uzavřete víčkem a dejte do lednice odstát na 4 hodiny, ideálně přes noc.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
687.97 kcal |
Protein |
32.70 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
64.38 g
29.22 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.72 g
8.07 g
|
Reklama
Reklama