Ovesná kaše přes noc s banánem a arašídovým máslem

  • Přidat foto

Kombinace banánu a arašídového másla nemá chybu. Použijte však banány zralé. Nejlepší jsou ty, na kterých se již začínají tvořit hnědé skvrny. Takové banány jsou nejsladší a mají nejvyšší podíl cukru.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny ingredience dejte do sklenice a promíchejte. Uzavřete víčkem a dejte do lednice odstát na 4 hodiny, ideálně přes noc.

Od: BunTom, 3.5.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 4 hod celkem
Množství: 1 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: snídaně, ovesné vločky, vegetariánské, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
694.22 kcal
Protein
32.03 g
Sacharidy
z toho cukr
65.63 g
31.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.88 g
9.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.