Ovesná kaše přes noc s banánem a arašídovým máslem

Kombinace banánu a arašídového másla nemá chybu. Použijte však banány zralé. Nejlepší jsou ty, na kterých se již začínají tvořit hnědé skvrny. Takové banány jsou nejsladší a mají nejvyšší podíl cukru.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience dejte do sklenice a promíchejte. Uzavřete víčkem a dejte do lednice odstát na 4 hodiny, ideálně přes noc.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 694.22 kcal | Protein: 32.03 g | Sacharidy: 65.63 g | z toho cukr: 31.18 g | Tuk: 32.88 g | z toho nas. MK: 9.00 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1607-ovesna-kase-pres-noc-s-bananem-a-arasidovym-maslem