Švestková ovesná kaše přes noc

Rychle připravená sklenička, po které sáhnete, když spěcháte do práce. Je to velká porce, poslouží jako snídaně. Kdo nezvládne sníst, může zbytek pro obměnu promíchat s jogurtem a ponechat na svačinu.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Do větší misky dáme ovesné vločky a zalijeme mlékem. Promícháme se skořicí a datlovým sirupem.
  2. Přidáme brusinky, mandle a lískové oříšky.
  3. Sušené švestky pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi. Po důkladném promíchání vše vložíme do uzavíratelné skleničky.
  4. Necháme přes noc v lednici.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 875.35 kcal | Protein: 21.62 g | Sacharidy: 119.12 g | z toho cukr: 74.67 g | Tuk: 33.00 g | z toho nas. MK: 6.12 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3088-svestkova-ovesna-kase-pres-noc