Kuřecí kostky s mrkví a celerem

  • Přidat foto

Chutné a šťavnaté kostky z kuřecích prsou, které jsou připraveny na troše másla se hodí jako lehký hlavní chod. Kdo se při pondělku pustí do redukční diety, postačí mu jako příloha dušená mrkev a celer. Jinak podáváme s rýží.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Celer a mrkev oškrábeme a nakrájíme na hranolky.
2.
V hrnci se širokým dnem rozpustíme máslo a orestujeme kuřecí kostky s kořením. Přidáme zeleninu.
3.
Společně chvíli restujeme a podlijeme do 2/3 vodou nebo vývarem. Přidáme prolisovaný česnek a dusíme na mírný stupeň asi 1,5 hodiny.

Od: Iva V, 17.5.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 37 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, z jednoho hrnce, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
485.08 kcal
Protein
37.29 g
Sacharidy
z toho cukr
16.24 g
6.67 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.26 g
15.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.