Kuřecí kousky se zelím

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na ghí osmahneme cibulku, přidáme okořeněné kuřecí kousky, kysané zelí, kmín a vše podlejeme cca 2 hrnky vody. Necháme podusit, dokud nebude maso hotové.
2.
Sundáme pokličku a necháme vypařit přebytečnou vodu.
3.
Podáváme s bramborami nebo knedlíky.

Od: Petra, 25.5.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, drůbeží maso, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
232.84 kcal
Protein
34.80 g
Sacharidy
z toho cukr
2.63 g
2.41 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.26 g
2.87 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.