Kuřecí rizoto s cizrnou a houbami

  • Přidat foto

Lehké kuřecí rizoto s výbornou cizrnou si s chutí dáte k obědu i k večeři.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu přes noc namočenou ve vodě uvaříme doměkka spolu s mrkvemi. Můžeme použít i sterilovanou cizrnu.
2.
V hrnci na rýži rozehřejeme olej, nasypeme vegetu a rýži. Orestujeme a dobře promícháme. Zalejeme vodou a ochucenou rýži uvaříme pod pokličkou.
3.
Zbylé kuřecí maso z pečeně nakrájíme na menší kousky. Na pánvi orestujeme cibuli nakrájenou na proužky. Přidáme kuřecí maso a grilovací koření.
4.
Prohřejeme a přidáme hrášek a žampiony. Mrkev s cizrnou scedíme, mrkev nakrájíme na kolečka. Mrkev a cizrnu vmícháme k masu. Nakonec smícháme s hotovou rýží.

Od: Iva V, 10.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 38 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, luštěniny, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
533.84 kcal
Protein
37.48 g
Sacharidy
z toho cukr
79.37 g
10.53 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.76 g
0.89 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.