Houbové rizoto s kuřetem

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na másle osmahněte cibuli do změknutí. Přidejte houby, lístky tymiánu a přibližně 5 minut orestujte.
2.
Přidejte rýži a několik minut orestujte.
3.
Poté přilijte přibližně čtvrtinu vývaru a vařte. V průběhu vaření občas promíchejte a přilévejte vývar podle potřeby. Je možné, že nebudete nakonec všechen vývar potřebovat.
4.
Až bude rýže skoro uvařená, přidejte maso a nechte prohřát. Nakonec přimíchejte parmazán a nasekanou petrželku.

Od: BunTom, 17.12.2018

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 53 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, rýže, drůbeží maso, italská, z jednoho hrnce, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
522.91 kcal
Protein
26.15 g
Sacharidy
z toho cukr
65.63 g
4.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.63 g
10.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama