Houbové rizoto s kuřetem

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Na másle osmahněte cibuli do změknutí. Přidejte houby, lístky tymiánu a přibližně 5 minut orestujte.
2.
Přidejte rýži a několik minut orestujte.
3.
Poté přilijte přibližně čtvrtinu vývaru a vařte. V průběhu vaření občas promíchejte a přilévejte vývar podle potřeby. Je možné, že nebudete nakonec všechen vývar potřebovat.
4.
Až bude rýže skoro uvařená, přidejte maso a nechte prohřát. Nakonec přimíchejte parmazán a nasekanou petrželku.

Od: BunTom, 17.12.2018

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 53 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, rýže, drůbeží maso, italská, z jednoho hrnce

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
598.91 kcal
Protein
43.24 g
Sacharidy
z toho cukr
68.59 g
3.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.84 g
9.44 g

Detailní rozpis podle ingrediencí