Houbové rizoto s kuřetem

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Na másle osmahněte cibuli do změknutí. Přidejte houby, lístky tymiánu a přibližně 5 minut orestujte.
  2. Přidejte rýži a několik minut orestujte.
  3. Poté přilijte přibližně čtvrtinu vývaru a vařte. V průběhu vaření občas promíchejte a přilévejte vývar podle potřeby. Je možné, že nebudete nakonec všechen vývar potřebovat.
  4. Až bude rýže skoro uvařená, přidejte maso a nechte prohřát. Nakonec přimíchejte parmazán a nasekanou petrželku.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 522.91 kcal | Protein: 26.15 g | Sacharidy: 65.63 g | z toho cukr: 4.80 g | Tuk: 17.63 g | z toho nas. MK: 10.06 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1214-houbove-rizoto-s-kuretem