Játrové rizoto

  • Přidat foto

Játrové rizoto je rychlý, nenáročný recept, při kterém si ušpiníte pouze jednu hlubší pánev a výsledek je výborný.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli si nakrájíme na kostičky, pórek na proužky a opečeme v předehřátém hrnci nebo hlubší pánvi na sádle.
2.
Přidáme na kousky nakrájená játra, chvilku orestujeme, osolíme, opepříme a vsypeme propláchnutou rýži, zalijeme půl litrem vody, dáme zeleninový bujón, promícháme, přiklopíme poklicí a dusíme 20 minut do měkka na mírném plameni.
3.
Podáváme s nastrouhaným sýrem a pórkem.

Od: Petuler, 24.4.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vnitřnosti, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
450.56 kcal
Protein
33.98 g
Sacharidy
z toho cukr
45.15 g
3.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.89 g
7.69 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.