Kachní polévka

  • Přidat foto

Polévka připravená z kachních drobů a kachních křídel je hodí ke svátečnímu obědu. Je plná chutí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kachní droby a kachní křídla opláchneme a vložíme do velkého hrnce s vodou. Přidáme ostatní ingredience. Mrkev a petržel očistíme a necháme vcelku. Cibule oloupeme a rozkrojíme na čtvrtiny.
2.
Přivedeme k varu, dáme poklici a snížíme teplotu na mírný stupeň.
3.
Vaříme hodinu a půl. Poté scedíme, mrkev a petržel nakrájíme zpět do vývaru. Maso obereme, nakrájíme a dáme do vývaru. Podáváme s nudlemi.

Od: Iva V, 8.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, česká, drůbeží maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
104.97 kcal
Protein
5.86 g
Sacharidy
z toho cukr
8.13 g
4.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.90 g
0.16 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.