Kachní polévka

Polévka připravená z kachních drobů a kachních křídel je hodí ke svátečnímu obědu. Je plná chutí.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Kachní droby a kachní křídla opláchneme a vložíme do velkého hrnce s vodou. Přidáme ostatní ingredience. Mrkev a petržel očistíme a necháme vcelku. Cibule oloupeme a rozkrojíme na čtvrtiny.
  2. Přivedeme k varu, dáme poklici a snížíme teplotu na mírný stupeň.
  3. Vaříme hodinu a půl. Poté scedíme, mrkev a petržel nakrájíme zpět do vývaru. Maso obereme, nakrájíme a dáme do vývaru. Podáváme s nudlemi.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 106.78 kcal | Protein: 5.99 g | Sacharidy: 8.20 g | z toho cukr: 4.12 g | Tuk: 4.97 g | z toho nas. MK: 0.18 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2259-kachni-polevka