Banánové lívance s ovesnými vločkami

Zdravé lívance připravené rychle a jednoduše zachutnají všem členům rodiny.

Ingredience

Na těsto

Na smažení

Na ozdobení

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ovesné vločky, banány, vajíčka a mléko rozmixujeme buď v klasickém mixéru nebo tyčovým mixérem. Vznikne nám řidší hladké těsto. Lze také rozmixovat méně, aby v těstě zůstaly kousky vloček a banánů.
2.
Lívance smažíme na minimálním množství oleje po obou stranách dozlatova. Pánev stačí olejem i pouze vytřít.
3.
Lívance lehce posypeme moučkovým cukrem, ozdobíme jahodami, banánem, broskví a tvarohem. Nakonec můžeme zastříknout datlovým sirupem.

Od: Šárka75, 20.7.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Kategorie: dezert, česká, ovoce, vajíčka, jogurt/mléko, ovesné vločky, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
343.84 kcal
Protein
17.77 g
Sacharidy
z toho cukr
52.65 g
23.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.17 g
1.44 g

Detailní rozpis podle ingrediencí