Hrnkové banánové lívance

Vaše snídaňové lívance můžou být díky banánům ještě lepší a krásně vláčné i bez kynutí. Vyzkoušejte sami! :-)

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ve velké míse si promícháme mouku, sůl, prášek do pečiva a cukry.
2.
Uprostřed suchých surovin uděláme důlek. Vyklepneme do něj vejce, přidáme mléko a rozehřáté máslo.
3.
Přidáme vidličkou rozmačkané banány a promícháme. Těsto necháme asi 30 minut odpočinout v lednici – bude se s ním pak lépe pracovat.
4.
Pánev na lívance si rozehřejeme, potřeme olejem a smažíme lívance z obou stran dozlatova.
5.
Podáváme ozdobené banánem a čekankovým sirupem. Podle chuti můžeme přidat i jogurt, například s příchutí stracciatella. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 12.9.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
492.91 kcal
Protein
9.39 g
Sacharidy
z toho cukr
76.57 g
37.60 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.75 g
9.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama