Banánové lívance

Rychlolívance jen ze dvou ingrediencí nejen pro celiaky. Nejvíce se mi osvědčil poměr dvě vejce na jeden banán. Není cítit vaječná chuť a dobře se obrací. Pokud dáte více banánu, budou se při obracení trhat.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Banány dobře rozmačkejte vidličkou, až budou mít konzistenci pudinku.
2.
Rozklepněte vejce a vyšlehejte je. Přidejte k banánům a dobře promíchejte.
3.
Na pánev dejte přibližně tři lžíce těsta a z každé strany asi minutu opečte. Použijte kapku oleje.
4.
Ozdobte ovocem dle fantazie a podávejte.

Od: BunTom, 3.4.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 14 Kč za porci
Kategorie: dezert, ovoce, snídaně, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
322.21 kcal
Protein
9.26 g
Sacharidy
z toho cukr
24.73 g
20.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.69 g
3.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí