Banánové lívance

Rychlolívance jen ze dvou ingrediencí nejen pro celiaky. Nejvíce se mi osvědčil poměr dvě vejce na jeden banán. Není cítit vaječná chuť a dobře se obrací. Pokud dáte více banánu, budou se při obracení trhat.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Banány dobře rozmačkejte vidličkou, až budou mít konzistenci pudinku.
2.
Rozklepněte vejce a vyšlehejte je. Přidejte k banánům a dobře promíchejte.
3.
Na pánev dejte přibližně tři lžíce těsta a z každé strany asi minutu opečte. Použijte kapku oleje.
4.
Ozdobte ovocem dle fantazie a podávejte.

Od: BunTom, 3.4.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Kategorie: dezert, ovoce, snídaně, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
322.21 kcal
Protein
9.26 g
Sacharidy
z toho cukr
24.73 g
20.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.69 g
3.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí