Pudinkové banánky
Pudinkové banánky patří mezi naše nejoblíbenější cukroví. Pokud neznáte, vyzkoušejte je třeba na velikonoce.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme ho nejlépe přes noc odpočinout v chladu.
                2.
                    Na masovém strojku přes tvořítko vytlačujeme banánky a pečeme na cca 160 stupňů dorůžova.
                3.
                    Díky prášku do pečiva se banánky mírně nafouknou, proto je na plech nepokládejte úplně těsně vedle sebe.
                4.
                    Vychladlé banánky slepujeme marmeládou, nejlépe rybízovou nebo nějakou jinou kyselejší.
                5.
                    Slepené banánky máčíme do poloviny v čokoládové polevě, kterou si připravíme ve vodní lázni spojením čokolády na vaření s tukem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 104.03 kcal | 
| Protein | 1.11 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 12.60 g 5.34 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 5.39 g 3.27 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

