Banánová bábovka

  • Přidat foto

Bábovka neodmyslitelně patří k víkendovému pečení, protože je rychlá, vypadá krásně a nedá se na ní téměř nic pokazit. Vyzkoušejte nadýchanou banánovou bábovku.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V mixéru ušleháme vajíčka, cukr a zralý banán. Přidáme olej a dlouze šleháme.
2.
V jiné míse smícháme pudinkový prášek, mouku a prášek do pečiva.
3.
Snížíme rychlost šlehání a smícháme. Podle hustoty těsta přidáme mléko.
4.
Pečeme na 180 stupňů 40 minut. Poté vypneme a necháme ještě 15 minut v teple.
5.
Vyklopíme z formy, lépe až po vychladnutí, ale záleží na typu formy. Pocukrujeme a můžeme podávat.

Od: Iva V, 14.11.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.91 kcal
Protein
2.52 g
Sacharidy
z toho cukr
27.15 g
21.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.13 g
1.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.