Banánový chlebík

Úžasně vláčný, jemný a plný banánové chuti. Přesně takový je tento chlebík, který chutná skvěle samotný i s marmeládou, máslem či nutellou. Navíc díky němu zužitkujete přezrálé banány, které samy o sobě již nejsou úplně chutné.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu si předehřejeme na 180°C. Formu na chlebíček důkladně vymažeme máslem.
2.
Banány si rozmačkáme v misce.
3.
Hnědý i vanilkový cukr, vejce a olej společně vyšleháme.
4.
Mouku, prášek do pečiva, sůl a skořici smícháme a potom vmícháme do směsi z oleje a vajec. Nakonec vmícháme i rozmačkané banány.
5.
Těsto nalijeme do formy a pečeme podle výkonu trouby, dokud nebude chlebík hotový. Zkoušíme špejlí. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 25.9.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
45 min vaření
1 hod celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
279.31 kcal
Protein
2.99 g
Sacharidy
z toho cukr
44.75 g
29.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.67 g
1.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama