Banánový chlebík
- Přidat foto
-
Reklama
Úžasně vláčný, jemný a plný banánové chuti. Přesně takový je tento chlebík, který chutná skvěle samotný i s marmeládou, máslem či nutellou. Navíc díky němu zužitkujete přezrálé banány, které samy o sobě již nejsou úplně chutné.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Troubu si předehřejeme na 180°C. Formu na chlebíček důkladně vymažeme máslem.
2.
Banány si rozmačkáme v misce.
3.
Hnědý i vanilkový cukr, vejce a olej společně vyšleháme.
4.
Mouku, prášek do pečiva, sůl a skořici smícháme a potom vmícháme do směsi z oleje a vajec. Nakonec vmícháme i rozmačkané banány.
5.
Těsto nalijeme do formy a pečeme podle výkonu trouby, dokud nebude chlebík hotový. Zkoušíme špejlí. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
279.31 kcal |
Protein |
2.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.75 g
29.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.67 g
1.98 g
|
Reklama
Reklama