Rajčatový salát s balkánským sýrem

Lehounká a díky cibuli i příjemně pikantní večeře nebo svačina. Balkánský sýr má výraznou chuť, proto není třeba žádný dresink nebo větší množství soli.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rajčata i okurku nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno i s natí.
2.
V míse smícháme s chia semínky, olivovým olejem a bazalkou. Nakonec nakrájíme balkánský sýr. Nejlépe chutná na kostičky nakrájený a zamíchaný v salátu.

Od: Ráďa 78, 21.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 59 Kč
Kategorie: saláty, česká, zelenina, sýr, za studena, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
268.19 kcal
Protein
9.69 g
Sacharidy
z toho cukr
15.44 g
8.20 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.35 g
7.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí