Rajčatový salát s balkánským sýrem
Lehounká a díky cibuli i příjemně pikantní večeře nebo svačina. Balkánský sýr má výraznou chuť, proto není třeba žádný dresink nebo větší množství soli.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rajčata i okurku nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno i s natí.
2.
V míse smícháme s chia semínky, olivovým olejem a bazalkou. Nakonec nakrájíme balkánský sýr. Nejlépe chutná na kostičky nakrájený a zamíchaný v salátu.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 5 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 59 Kč |
Kategorie: | saláty, česká, zelenina, sýr, za studena, vegetariánské |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
268.70 kcal |
Protein |
9.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.53 g
8.20 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.35 g
7.50 g
|