Rajčatový salát s balkánským sýrem

Lehounká a díky cibuli i příjemně pikantní večeře nebo svačina. Balkánský sýr má výraznou chuť, proto není třeba žádný dresink nebo větší množství soli.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Rajčata i okurku nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno i s natí.
  2. V míse smícháme s chia semínky, olivovým olejem a bazalkou. Nakonec nakrájíme balkánský sýr. Nejlépe chutná na kostičky nakrájený a zamíchaný v salátu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 241.44 kcal | Protein: 12.59 g | Sacharidy: 9.83 g | z toho cukr: 9.12 g | Tuk: 15.22 g | z toho nas. MK: 7.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1712-rajcatovy-salat-s-balkanskym-syrem