Brokolicová polévka

Polévka, která krásně hraje barvami a výborně chutná. Brokolice je výborným zdrojem vitaminu C, draslíku a vlákniny, proto bychom ji do jídelníčku měli zařadit mnohem častěji.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rozehřejeme olej a přidáme celozrnnou mouku. Rychle promícháme, necháme zpěnit a zalejeme vodou. Získáme hustější kaši, která bude základem na polévku. Dolejeme vodu podle toho, jakou hustotu chceme pro výslednou polévku.
2.
Do základu přidáme brambory, nakrájenou mrkev a kousky brokolice. Přiklopíme poklicí a vaříme do změknutí brambor a brokolice.
3.
Ochutíme vegetou, přisolíme a připepříme. Můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 18.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
187.41 kcal
Protein
5.33 g
Sacharidy
z toho cukr
24.19 g
3.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.32 g
0.91 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama