Brokolicová krémová polévka
Podzim a zima jsou období, kdy nám husté, krémové polévky přijdou rozhodně vhod. Zkuste třeba brokolicovou.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Brokolici rozebereme na růžičky, propláchneme a dáme vařit do zeleninového vývaru. Spolu s ní také pokrájenou cibuli.
                2.
                    Až brokolice změkne, rozmixujeme ji s cibulkou a vývarem na požadovanou krémovou konzistenci.
                3.
                    Vrátíme zpět na sporák, dosolíme, opepříme a přidáme špetku čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku.
                4.
                    Nakonec vlijeme smetanu a necháme prohřát.
                5.
                    Polévku podáváme sypanou strouhaným sýrem a nakrájenou pažitkou či petrželkou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 322.46 kcal | 
| Protein | 12.26 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 10.05 g 5.21 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 25.81 g 16.39 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

