Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát je výbornou přílohou k mnoha jídlům. Vyzkoušejte i odlehčenou variantu s bílým jogurtem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme úplně vychladnout.
2.
Zeleninovou směs uvaříme spolu s mrkví doměkka.
3.
Vychladlé brambory protlačíme lisem nebo nakrájíme na hranolky. Přidáme zeleninovou směs, nahrubo nastrouhanou mrkev a nahrubo nastrouhané kyselé okurky.
4.
Ochutíme majonézou, jogurtem a hořčicí. Dle chuti dosolíme.
5.
Tip: V průběhu promícháváme co nejméně, aby se brambory úplně nerozmačkaly. Pokud byste rádi salát obměnili, můžete k základnímu receptu přidat na malé kostičky nakrájené jablko, zelené fazolky, jemně nakrájenou cibuli nebo bílé fazolky.

Od: Sarrien, 13.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Kategorie: saláty, přílohy, brambory, Vánoce, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
263.49 kcal
Protein
6.11 g
Sacharidy
z toho cukr
31.81 g
10.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.43 g
1.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.