Pečená zelenina s fetou

Dietní oběd, který dodá spoustu vitamínů.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Dýni, řepu a brambory oškrabeme, umyjeme a nakrájíme na větší kousky. Troubu rozehřejeme na 180 °C.
2.
Nakrájenou zeleninu rozložíme na plech s pečícím papírem, zalijeme olivovým olejem, osolíme a posypeme rozmarýnem. Vložíme do trouby a pečeme cca 30 minut do změknutí.
3.
Feta sýr rozdrobíme, dáme na talíř a zakápneme olivovým olejem. Přidáme hotovou zeleninu posypeme slunečnicovými semínky a podáváme.

Od: Sarrien, 21.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 45 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 82 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, zelenina, sýr, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
739.47 kcal
Protein
28.50 g
Sacharidy
z toho cukr
80.69 g
12.70 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.63 g
16.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí