Pečená zelenina s fetou

  • Přidat foto

Dietní oběd, který dodá spoustu vitamínů.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dýni, řepu a brambory oškrabeme, umyjeme a nakrájíme na větší kousky. Troubu rozehřejeme na 180 °C.
2.
Nakrájenou zeleninu rozložíme na plech s pečícím papírem, zalijeme olivovým olejem, osolíme a posypeme rozmarýnem. Vložíme do trouby a pečeme cca 30 minut do změknutí.
3.
Feta sýr rozdrobíme, dáme na talíř a zakápneme olivovým olejem. Přidáme hotovou zeleninu posypeme slunečnicovými semínky a podáváme.

Od: Sarrien, 21.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 81 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, sýr, vegetariánské, bezlepkové, dýně Hokaido

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
685.25 kcal
Protein
27.68 g
Sacharidy
z toho cukr
65.85 g
10.85 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.15 g
16.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.