Zapečená feta s rajčaty a olivami

Lehký oběd či večeře s minimálním množstvím sacharidů.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu rozehřejeme na 175 °C. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a sýr vložíme do misky.
2.
Umytá rajčata rozpůlíme, cibuli nakrájíme nadrobno. Oloupaný česnek nakrájíme na tenká kolečka, olivy nakrájíme na kroužky.
3.
Rajčata, olivy, cibuli, česnek a rozmarýn rozložíme na sýr a opepříme. Pokapeme zbytkem oleje, vložíme do trouby a zapečeme cca 20 minut.
4.
Tip: Pokud chcete mít vydatnější oběd, podávejte s vařenými bramborami.

Od: Sarrien, 27.1.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 104 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
616.24 kcal
Protein
26.27 g
Sacharidy
z toho cukr
14.09 g
10.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
50.39 g
27.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama