Zapečená feta s rajčaty a olivami

  • Přidat foto

Lehký oběd či večeře s minimálním množstvím sacharidů.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu rozehřejeme na 175 °C. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a sýr vložíme do misky.
2.
Umytá rajčata rozpůlíme, cibuli nakrájíme nadrobno. Oloupaný česnek nakrájíme na tenká kolečka, olivy nakrájíme na kroužky.
3.
Rajčata, olivy, cibuli, česnek a rozmarýn rozložíme na sýr a opepříme. Pokapeme zbytkem oleje, vložíme do trouby a zapečeme cca 20 minut.
4.
Tip: Pokud chcete mít vydatnější oběd, podávejte s vařenými bramborami.

Od: Sarrien, 27.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 105 Kč
Kategorie: hlavní chod, sýr, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
636.25 kcal
Protein
27.14 g
Sacharidy
z toho cukr
14.64 g
4.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
52.13 g
26.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.