Zapečená feta s rajčaty a olivami

Lehký oběd či večeře s minimálním množstvím sacharidů.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Troubu rozehřejeme na 175 °C. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a sýr vložíme do misky.
2.
Umytá rajčata rozpůlíme, cibuli nakrájíme nadrobno. Oloupaný česnek nakrájíme na tenká kolečka, olivy nakrájíme na kroužky.
3.
Rajčata, olivy, cibuli, česnek a rozmarýn rozložíme na sýr a opepříme. Pokapeme zbytkem oleje, vložíme do trouby a zapečeme cca 20 minut.
4.
Tip: Pokud chcete mít vydatnější oběd, podávejte s vařenými bramborami.

Od: Sarrien, 27.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 105 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, sýr, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
636.25 kcal
Protein
27.14 g
Sacharidy
z toho cukr
14.64 g
4.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
52.13 g
26.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí