Zapečená feta s rajčaty a olivami
Lehký oběd či večeře s minimálním množstvím sacharidů.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Troubu rozehřejeme na 175 °C. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a sýr vložíme do misky.
- Umytá rajčata rozpůlíme, cibuli nakrájíme nadrobno. Oloupaný česnek nakrájíme na tenká kolečka, olivy nakrájíme na kroužky.
- Rajčata, olivy, cibuli, česnek a rozmarýn rozložíme na sýr a opepříme. Pokapeme zbytkem oleje, vložíme do trouby a zapečeme cca 20 minut.
- Tip: Pokud chcete mít vydatnější oběd, podávejte s vařenými bramborami.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 619.54 kcal |
Protein: 26.26 g |
Sacharidy: 14.50 g |
z toho cukr: 10.82 g |
Tuk: 50.80 g |
z toho nas. MK: 28.28 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1407-zapecena-feta-s-rajcaty-a-olivami