Pečená zelenina s fetou

Dietní oběd, který dodá spoustu vitamínů.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Dýni, řepu a brambory oškrabeme, umyjeme a nakrájíme na větší kousky. Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  2. Nakrájenou zeleninu rozložíme na plech s pečícím papírem, zalijeme olivovým olejem, osolíme a posypeme rozmarýnem. Vložíme do trouby a pečeme cca 30 minut do změknutí.
  3. Feta sýr rozdrobíme, dáme na talíř a zakápneme olivovým olejem. Přidáme hotovou zeleninu posypeme slunečnicovými semínky a podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 648.97 kcal | Protein: 24.08 g | Sacharidy: 52.65 g | z toho cukr: 31.65 g | Tuk: 34.63 g | z toho nas. MK: 16.31 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1344-pecena-zelenina-s-fetou