Zapečená zelenina se smetanou

Rychlý oběd s pár ingrediencemi a chutná báječně.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Mraženou směs povaříme ve vroucí vodě s bujónem na skus.
2.
Čedar nastrouháme nahrubo. Papriku, pepř a trochu soli vmícháme metličkou do smetany.
3.
Zeleninu slujeme a vložíme do zapékací misky. Posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C cca 20 minut, dokud není sýr dozlatova.
4.
Podáváme jen tak, popř. s vařenými bramborami. Zapečená zelenina chutná výborně i studená.

Od: Sarrien, 12.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 53 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, zelenina, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
675.66 kcal
Protein
24.92 g
Sacharidy
z toho cukr
14.67 g
3.34 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
57.48 g
35.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí