Zapečená zelenina se smetanou

Rychlý oběd s pár ingrediencemi a chutná báječně.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mraženou směs povaříme ve vroucí vodě s bujónem na skus.
2.
Čedar nastrouháme nahrubo. Papriku, pepř a trochu soli vmícháme metličkou do smetany.
3.
Zeleninu slujeme a vložíme do zapékací misky. Posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C cca 20 minut, dokud není sýr dozlatova.
4.
Podáváme jen tak, popř. s vařenými bramborami. Zapečená zelenina chutná výborně i studená.

Od: Sarrien, 12.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 53 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
701.90 kcal
Protein
23.58 g
Sacharidy
z toho cukr
14.80 g
3.46 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
61.69 g
37.34 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama