Zapečená zelenina se smetanou

Rychlý oběd s pár ingrediencemi a chutná báječně.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Mraženou směs povaříme ve vroucí vodě s bujónem na skus.
  2. Čedar nastrouháme nahrubo. Papriku, pepř a trochu soli vmícháme metličkou do smetany.
  3. Zeleninu slujeme a vložíme do zapékací misky. Posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C cca 20 minut, dokud není sýr dozlatova.
  4. Podáváme jen tak, popř. s vařenými bramborami. Zapečená zelenina chutná výborně i studená.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 701.90 kcal | Protein: 23.58 g | Sacharidy: 14.80 g | z toho cukr: 3.46 g | Tuk: 61.69 g | z toho nas. MK: 37.34 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1472-zapecena-zelenina-se-smetanou