rajčatový protlak

×
Energetická hodnota
82.00 kcal
Protein
4.32 g
Sacharidy
z toho cukr
14.81 g
12.18 g
Tuk
nasycené mastné kyseliny
mononenasycené MK
polynenasycené MK
0.47 g
0.10 g
0.07 g
0.16 g
Vláknina
4.10 g
B1 (Thiamin)
0.1 / 1 mg (5.0%)
B2 (Riboflavin)
0.2 / 1 mg (11.8%)
B3 (Niacin)
3.1 / 16 mg (19.2%)
B5 (Kyselina pantothenová)
0.1 / 5 mg (2.8%)
B6 (Pyridoxin)
0.2 / 1 mg (16.6%)
B12 (Kobalamin)
0.0 / 2 μg (0.0%)
Kyselina listová
12.0 / 400 μg (3.0%)
Vitamín A
1,525.0 / 3,000 IU (50.8%)
Vitamín C
21.9 / 90 mg (24.3%)
Vitamín D
0.0 / 600 IU (0.0%)
Vitamín E
4.3 / 15 mg (28.7%)
Vitamín K
11.4 / 120 μg (9.5%)
Vápník
36.0 / 1,000 mg (3.6%)
Měď
0.4 / 1 mg (40.6%)
Železo
3.0 / 8 mg (37.3%)
Hořčík
42.0 / 420 mg (10.0%)
Fosfor
83.0 / 700 mg (11.9%)
Draslík
1,014.0 / 4,700 mg (21.6%)
Selen
5.3 / 55 μg (9.6%)
Sodík
59.0 / 1,500 mg (3.9%)
Zinek
0.6 / 11 mg (5.7%)

Doporučené množství pro dospělého člověka při dietě o 2000 kcal.