pasírovaná rajčata (passata)

×
Energetická hodnota
38.00 kcal
Protein
1.65 g
Sacharidy
z toho cukr
7.08 g
4.83 g
Tuk
nasycené mastné kyseliny
mononenasycené MK
polynenasycené MK
0.21 g
0.03 g
0.03 g
0.09 g
Vláknina
1.90 g
B1 (Thiamin)
0.0 / 1 mg (2.1%)
B2 (Riboflavin)
0.1 / 1 mg (6.2%)
B3 (Niacin)
1.5 / 16 mg (9.2%)
B5 (Kyselina pantothenová)
0.4 / 5 mg (8.8%)
B6 (Pyridoxin)
0.1 / 1 mg (9.7%)
B12 (Kobalamin)
0.0 / 2 μg (0.0%)
Kyselina listová
11.0 / 400 μg (2.8%)
Vitamín A
510.0 / 3,000 IU (17.0%)
Vitamín C
10.6 / 90 mg (11.8%)
Vitamín D
0.0 / 600 IU (0.0%)
Vitamín E
2.0 / 15 mg (13.1%)
Vitamín K
3.4 / 120 μg (2.8%)
Vápník
18.0 / 1,000 mg (1.8%)
Měď
0.3 / 1 mg (31.9%)
Železo
1.8 / 8 mg (22.3%)
Hořčík
23.0 / 420 mg (5.5%)
Fosfor
40.0 / 700 mg (5.7%)
Draslík
439.0 / 4,700 mg (9.3%)
Selen
0.7 / 55 μg (1.3%)
Sodík
28.0 / 1,500 mg (1.9%)
Zinek
0.4 / 11 mg (3.3%)

Doporučené množství pro dospělého člověka při dietě o 2000 kcal.