Klíčové slovo „Vánoce“

Oživte vánoční talíř zelenou: Jak na netradiční matcha cukroví

Mezi ostatním cukrovím zaručeně přitáhne pohled, a to svou zelenou barvu. Rozhodně však není zkažené, spíše naopak. Matcha cukroví ukrývá pořádnou dávku antioxidantů a dalších cenných látek.

5.12.2023

Lahodné vánoční kuličky 7 x jinak

Kuličky patří k nejvděčnějšímu vánočnímu cukroví. Chutnají skvěle, přesto jsou tak jednoduché! Připravte si je tentokrát i netradičně. Třeba pečené v troubě, s kompotovaným ananasem, sušenými meruňkami, chia semínky, nebo dokonce čokoládovým proteinem.

1.12.2023

Vánoční trhy v Rakousku: Navštivte historická města plná kulturních skvostů a ochutnejte místní speciality

Vánoční trhy v Rakousku jsou přímo vyhlášené. Všude voní pečivo a medovina. Jsou velmi krásné, města jsou nazdobena a plná světel. Pohádkovou atmosféru dotváří sněhová pokrývka na stáncích s mnoha zajímavými výrobky.

Vánoční trhy v Polsku: Vychutnejte si tradiční pochoutky a příjemnou atmosféru

Vánoční trhy v Polsku jsou velmi krásné, živé a zábavné. Můžete si pořídit mnoho dárků v malebných městech, kde to dýchá historickou atmosférou. Pod osvětlenými vánočními stromky vás čeká punč a tradiční speciality.

Polevy na vánoční cukroví 5 x jinak

Zabalte vánoční cukroví do polevy, která ho nejenom úžasně ozdobí, ale také dochutí. A protože předvánoční čas je pro spoustu hospodyněk hektický, připravili jsme si pro vás recepty na polevy, které jsou hotové během pouhé chviličky. Vyzkoušet můžete citronovou, bílkovou, skořicovou, žloutkovou nebo osvědčenou čokoládovou polevu.

9.12.2022